Apa beza resume dan CV?

1 Views
Published
Ramai sebenarnya jobseekers yang tak tahu apa beza resume dengan CV tau! ish ish ish tengok video ni sampai habis kalau korang nak tahu apa beza dia.. Btw, kalau korang nak free resume and CV template yang korang boleh edit guna Microsoft Word, komen NAK sekarang!

Atau korang boleh jugak klik link ni terus untuk daftar https://forms.gle/kPtfBEoSeaKg6ZTUA

#resume #resumetips #resumewriting #interview #interviewtips #viral #FRESHGRAD
Category
Job
Be the first to comment